• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Woningaanbod

Ik wil huren

Bent u op zoek naar een huurwoning in de gemeente Nuenen? Hiervoor kunt u onder andere terecht bij Woningstichting Helpt Elkander. Wij verhuren ongeveer 1.350 woningen in Nuenen, Nederwetten, Gerwen en Eeneind.

Wij adverteren onze vrijkomende woningen niet op onze eigen website, maar op wooniezie.nl. Een website die we delen met woningcorporaties in de regio Eindhoven-Helmond. Zo heeft u op één website het complete aanbod van beschikbare huurwoningen, koopwoningen, garages, bedrijfsruimtes en nieuwbouwprojecten in de regio én heeft u meer keuze.

Om te kunnen reageren op een beschikbare woning, moet u als woningzoekende inschrijven op wooniezie.nl.

Ik zoek een garage

Vrijkomende garageboxen en parkeerplaatsen adverteren bij ook op Wooniezie.nl. Om hierop te kunnen reaheren moet u als woningzoekenden ingeschreven staan bij wooniezie. 
Huurders die dichtbij de betreffende garagebox of parkeerplaats wonen, krijgen voorrang bij de toewijzing van de garagebox of parkeerplaats. Bestaat onder hen geen belangstelling, dan wordt er geloot onder de andere gegadigden.

Ik wil kopen

Huurwoningen te koop

Helpt Elkander heeft een aantal huurwoningen aangewezen voor verkoop. Op het moment dat deze woningen vrij komen, zet Helpt Elkander ze te koop.

Wij publiceren de verkoopwoningen niet op deze website. Voor de begeleiding van de verkoop schakelen wij Van Santvoort Makelaars B.V. en Metselaars Makelaardij uit Nuenen in. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met deze makelaars.

Koopgarantwoningen

Helpt Elkander heeft in het verleden 53 woningen verkocht onder de Koopgarantvoorwaarden. Bij verhuizing koopt Helpt Elkander de woning weer terug.
In 2019 zijn wij met gemeente Nuenen en de CPO-verenigingen overeengekomen de woningen na terugkoop niet meer te verkopen onder Koopgarantvoorwaarden. De woningen worden vrij in de markt verkocht via de hiervoor genoemde makelaars.

Heeft u nog vagen? Neem gerust contact met ons op via (040) 283 45 08

Ook kunt u bij ons terecht voor vragen over de website www.wooniezie.nl.

 

Webdesign: De Geus Internet