• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuwbouw

Wederikdreef

Geschreven op

De Raad van State heeft op 1 februari 2023 uitspraak gedaan in de zaak Wederikdreef. De ingediende bezwaren zijn ongegrond verklaard. Dit betekent dat het bestemmingsplan definitief is. We kunnen nu de volgende stap zetten richting voorbereiding en realisatie van dit project We gaan op deze locatie een mooie nieuwbouwontwikkeling realiseren.

Lees meer »

Parkstraat-Voirt

Geschreven op

In 2018 heeft Bouwbedrijf Van Wanrooij B.v. een aantal panden aan de Parkstraat en Voirt van Helpt Elkander gekocht. De bedoeling is dat hier onder andere sociale huurwoningen komen, mogelijk in combinatie met een supermarkt. Van Wanrooij heeft met het oog op deze invulling daarna ook de voormalige apotheek gekocht.

Lees meer »

Lyndakkers

Geschreven op

Vanuit de metropoolregio Eindhoven (MRE) loopt er een samenwerking tussen meerdere woningcorporaties om in korte tijd woningen te kunnen plaatsen. Wij hebben de locatie hoek Lyndakkers 31/Wielewaallaan ingezet voor dat proefproject. Op die locatie willen we 11 grondgebonden woningen realiseren. We hopen dat deze woningen in 2024 gebouwd kunnen gaan worden.

Lees meer »

Vinkenhofjes in Nuenen Zuid

Geschreven op

Op deze pagina vindt u informatie over de nieuwbouwontwikkeling Vinkenhofjes in Nuenen-Zuid. Vanaf het moment dat de bewoners in maart 2020 te horen kregen van de plannen van Helpt Elkander om de 61 woningen te slopen en er nieuwbouw voor terug te plaatsen, tot aan de huidige stand van zaken. De informatie wordt steeds aangevuld.

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet