• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuwbouw

Wederikdreef

Geschreven op

In 2020 hebben we, samen met gemeente en Lunet zorg, gewerkt aan de verdere uitwerking van de plattegronden en de uitstraling van het gebouw. Daarnaast is veel nagedacht over het parkeren, het groen om het gebouw en de plaats van de afvalcontainers. Dit alles om tot een haalbaar plan te komen, dat op instemming kan rekenen van alle betrokkenen.

Lees meer »

Vinkenhofjes in Nuenen Zuid

Geschreven op

In april 2020 hebben we het sloopbesluit voor de 61 appartementen genomen. Aan het einde van 2020 zijn er al veel bewoners verhuisd. Deze woningen worden door Ad Hoc tijdelijk verhuurd. Totdat de woningen gesloopt gaan worden. We verwachten dat dat rond april 2022 zal zijn. Voor de bewoners die niet zelf een vervangende woning kunnen vinden, helpen we met zoeken.

Lees meer »

Parkstraat-Voirt

Geschreven op

Van Wanrooij Projectontwikkeling uit Geffen is bezig met het schetsontwerp voor de nieuwbouw op deze hoek in het centrum. De verwachting is dat hier appartementen gaan kopen in een mix sociale huur en koop. De sociale huurwoningen komen daarna bij Helpt Elkander in de verhuur. We verwachten dat dat pas in 2023 zal zijn.

Lees meer »

Lyndakkers

Geschreven op

Vanuit de metropoolregio Eindhoven (MRE) loopt er een samenwerking tussen meerdere woningcorporaties om in korte tijd woningen te kunnen plaatsen. Deze woningen worden zoveel mogelijk in de fabriek gebouwd, waarna ze in onderdelen naar de locatie komen. Wij hebben de Lyndakkers ingezet voor dat proefproject. We hopen u snel meer te kunnen vertellen over welke woningen hier komen.

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet