• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuwbouw

Wederikdreef

Geschreven op

Op 16 december 2021 heeft de gemeenteraad van Nuenen het bestemmingsplan voor de voormalige schoollocatie aan de Wederikdreef 2 goedgekeurd. Het bestemmingsplan wordt vervolgens gedurende 6 weken opnieuw ter inzage gelegd voordat het onherroepelijk wordt. De officiële publicatietermijn is op 25 december ingegaan. De link naar het bestemmingsplan Wederikdreef vindt u hier: Ruimtelijkeplannen.nl.

Lees meer »

Vinkenhofjes in Nuenen Zuid

Geschreven op

INLOOPBIJEENKOMST 17 OKTOBER 2022 Op maandag 17 oktober organiseren wij een inloopbijeenkomst voor omwonenden en andere belanghebbenden. In de voormalige Gasterij aan de Jo van Dijkhof 110 in Nuenen. U kunt zich hieronder aanmelden. 29 september 2022 Op 20 september 2022 hebben we het concept stedenbouwkundig plan voor de Vinkenhofjes in Nuenen besproken met Team Ruimtelijke Kwaliteit (TRK) en...

Lees meer »

Parkstraat-Voirt

Geschreven op

Van Wanrooij Projectontwikkeling uit Geffen is bezig met het schetsontwerp voor de nieuwbouw op deze hoek in het centrum. De verwachting is dat hier appartementen gaan kopen in een mix sociale huur en koop. De sociale huurwoningen komen daarna bij Helpt Elkander in de verhuur. We verwachten dat dat pas in 2023 zal zijn.

Lees meer »

Lyndakkers

Geschreven op

Vanuit de metropoolregio Eindhoven (MRE) loopt er een samenwerking tussen meerdere woningcorporaties om in korte tijd woningen te kunnen plaatsen. Wij hebben de Lyndakkers ingezet voor dat proefproject. We hopen u snel meer te kunnen vertellen over welke woningen hier komen.

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet