• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuwbouw

Grote veranderingen op de Vinkenhofjes in Nuenen Zuid

Geschreven op

Op dinsdag 31 maart 2020 informeerde woningcorporatie Helpt Elkander de bewoners van 61 woningen aan de Vinkenhofjes over de sloop van de woningen. Alle bewoners ontvingen een brief en een videoboodschap. De woningen zullen over ongeveer twee jaar plaatsmaken voor nieuwbouw. Helpt Elkander verwacht op de Vinkenhofjes minimaal een verdubbeling aan appartementen voor één- en tweepersoonshuishoude...

Lees meer »

Wederikdreef

Geschreven op

Op de locatie in de Wederikdreef waar voorheen de basisschool stond, gaat Helpt Elkander nieuwe woningen bouwen. Een mix van sociale huurappartementen voor 1 à 2 persoons huishoudens en zorgunits voor mensen met een zorgvraag. De plannen worden op dit moment gemaakt. Planning Als alles volgens planning verloopt, starten we eind 2020 met de bouw.

Lees meer »

Feestelijke opening 20 gasloze huurappartementen

Geschreven op

Met het doorknippen van een lint door twee bewoners zijn op donderdag 11 april de eerste 20 gasloze huurappartementen in Nuenen feestelijk geopend. Helpt Elkander transformeerde de kantoorgebouwen aan de Vincent van Goghstraat en de Bergvinkhof naar bijna energieneutrale woningen. Caspar de Haan onderhoud & renovatie startte in augustus met de werkzaamheden.

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet