• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuwbouw

Wederikdreef

Geschreven op

Op 16 december 2021 heeft de gemeenteraad van Nuenen het bestemmingsplan voor de voormalige schoollocatie aan de Wederikdreef 2 goedgekeurd. Het bestemmingsplan wordt vervolgens gedurende 6 weken opnieuw ter inzage gelegd voordat het onherroepelijk wordt. De officiële publicatietermijn is op 25 december ingegaan. De link naar het bestemmingsplan Wederikdreef vindt u hier: Ruimtelijkeplannen.nl.

Lees meer »

Vinkenhofjes in Nuenen Zuid

Geschreven op

Op 18 oktober 2021 organiseerden we een inloopbijeenkomst in de Jo van Dijkhof voor omwonenden en andere belanghebbenden van de Vinkenhofjes. Wij willen op de plek van de 60 woningen aan de Vinkenhofjes 120 nieuwe woningen bouwen. De Vinkenhofjes is uitermate geschikt om een fors aantal huurwoningen toe te voegen voor de sociale doelgroep. Wij v

Lees meer »

Parkstraat-Voirt

Geschreven op

Van Wanrooij Projectontwikkeling uit Geffen is bezig met het schetsontwerp voor de nieuwbouw op deze hoek in het centrum. De verwachting is dat hier appartementen gaan kopen in een mix sociale huur en koop. De sociale huurwoningen komen daarna bij Helpt Elkander in de verhuur. We verwachten dat dat pas in 2023 zal zijn.

Lees meer »

Lyndakkers

Geschreven op

Vanuit de metropoolregio Eindhoven (MRE) loopt er een samenwerking tussen meerdere woningcorporaties om in korte tijd woningen te kunnen plaatsen. Wij hebben de Lyndakkers ingezet voor dat proefproject. We hopen u snel meer te kunnen vertellen over welke woningen hier komen.

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet