• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuwbouw

Wederikdreef

Geschreven op

Op deze pagina vindt u informatie over de nieuwbouwontwikkeling op de locatie Wederikdreef 2 in Nuenen-Zuid; de plek waar voorheen de basisschool stond en later het Plein College. Daar bouwen we 18 sociale huurappartementen. Ook komen er 23 zorgwoningen voor Lunet. VERWACHTE OPLEVERING: 1E KWARTAAL 2025 U leest over de stappen en mijlpalen vanaf het moment dat Helpt Elkander plannen ging maken...

Lees meer »

Vinkenhofjes in Nuenen Zuid

Geschreven op

Het nieuwbouwplan voor de Vinkenhofjes bestaat uit 137 woningen, verdeeld over 43 tweekamerappartementen en 94 driekamerappartementen. We zetten bij de Vinkenhofjes in op het toevoegen van kleinere, levensloopbestendige en zorggeschikte woningen, die betaalbaar zijn en geschikt voor meerdere doelgroepen. We bouwen hier voor senioren en overige 1- en 2-persoonshuishoudens.

Lees meer »

Parkstraat-Voirt

Geschreven op

In 2018 heeft Bouwbedrijf Van Wanrooij B.v. een aantal panden aan de Parkstraat en Voirt van Helpt Elkander gekocht. De bedoeling is dat hier onder andere sociale huurwoningen komen, mogelijk in combinatie met een supermarkt. Van Wanrooij heeft met het oog op deze invulling daarna ook de voormalige apotheek gekocht.

Lees meer »

Lyndakkers

Geschreven op

Vanuit de metropoolregio Eindhoven (MRE) loopt er een samenwerking tussen meerdere woningcorporaties om in korte tijd woningen te kunnen plaatsen. Wij hebben de locatie hoek Lyndakkers 31/Wielewaallaan ingezet voor dat proefproject. Op die locatie willen we 10 grondgebonden woningen realiseren. We hopen dat deze woningen in 2024 gebouwd kunnen gaan worden.

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet