• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Ik wil kopen

Huurwoningen te koop

Helpt Elkander heeft een aantal van haar bestaande woningen aangewezen voor verkoop. Op het moment dat één van deze woningen vrijkomt, bieden wij die woning te koop aan via Van Santvoort Makelaars B.V.

Huurders van Helpt Elkander krijgen voorrang om zo’n woning te kopen tegen taxatiewaarde
Op deze manier bevordert Helpt Elkander de doorstroom op de sociale huurmarkt en het vergroot de kans van huurders om tot aankoop van een woning over te gaan. Let op, huurders met een overeenkomst in het kader van de leegstandswet zijn hiervoor uitgesloten.

Heeft u interesse in het kopen van een huurwoning?
Dan is het belangrijk dat u die interesse kenbaar maakt bij Van Santvoort Makelaars B.V., de Berg 2-4 in Nuenen (T 040-283 37 08). U kunt ook een e-mail sturen naar: info@nuenen.vansantvoort.nl. Vermeld daarbij dat u huurder bent van Helpt Elkander en dat u interesse heeft in het kopen van een huurwoning. Geef ook uw persoonsgegevens door: naam, telefoonnummer, adres en geboortedatum.

U komt op een mailinglijst van de makelaar
Zodra er een woning vrijkomt die aangewezen is voor verkoop, krijgt u een e-mailbericht van Van Santvoort. En daar kunt u dan op reageren. Wij publiceren de verkoopwoningen niet op onze website.

De volgende spelregels zijn van toepassing bij deze voorrangsregeling:

Wilt u uw financiële mogelijkheden weten?
Dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een medewerker van Intersant. Die kan u voorzien van een onafhankelijk advies.

Koopgarantwoningen

Helpt Elkander heeft in het verleden 53 woningen verkocht onder de Koopgarantvoorwaarden. Bij verhuizing koopt Helpt Elkander de woning weer terug.
In 2019 zijn wij met gemeente Nuenen en de CPO-verenigingen overeengekomen de woningen na terugkoop niet meer te verkopen onder Koopgarantvoorwaarden. De woningen worden eerst tegen taxatiewaarde aangeboden aan huurders die daarvoor bij de makelaar interesse hebben getoond. Als daar geen verkoop uit voortkomt, worden de woningen vrij in de markt verkocht via de hiervoor genoemde makelaar.

Heeft u nog vagen? Neem gerust contact met ons op via (040) 283 45 08

Webdesign: De Geus Internet