• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuws

Zonnepanelenbeleid

Geschreven op

Regelmatig krijgen we vragen van huurders over het plaatsen van zonnepanelen. Dat heeft ons ertoe gebracht een beleid daarvoor te maken. Dat zonnepanelenbeleid is nu zover klaar dat we daarover advies vragen aan het Huurdersplatform. Maar ook onze Raad van Commissarissen moet daar iets van vinden. We willen dit jaar namelijk nog een project starten en dat vraagt om goedkeuring van onze Raad van...

Lees meer »

Marianne Herman verlaat Helpt Elkander

Geschreven op

Na 7 jaar met veel plezier voor Helpt Elkander te hebben gewerkt, is Marianne toe aan een nieuwe uitdaging. Donderdag 19 januari is haar laatste werkdag bij Helpt Elkander. Marianne zorgt altijd voor een vriendelijk en warm welkom. En zelf zegt ze: "Ik wil er altijd voor de bewoners zijn. Ik ga die écht missen." Dank je wel Marianne voor je inzet en veel succes met je nieuwe baan.

Lees meer »

Teamleider Vastgoed stelt zich voor

Geschreven op

Mijn naam is Angela Werner en sinds 28 december ben ik als teamleider Vastgoed begonnen bij Helpt Elkander. Hiervoor ben ik onder andere als projectmanager werkzaam geweest bij een woningbouwvereniging in de regio Tilburg-Breda, waar ik ervaring heb opgedaan in het ontwikkelen van sociale huurwoningen en bijzondere (collectieve) woonvormen.

Lees meer »

De beste wensen

Geschreven op

Het nieuwe jaar is alweer begonnen. Wij wensen u allemaal een gelukkig en gezond 2023. Onze telefonische bereikbaarheid verandert met ingang van 23 januari. Dan kunt u ons 's ochtends bellen tussen 08.30 en 12.00 uur en 's middags tussen 14.00 en 17.00 uur. Op donderdagochtend kunt u zonder afspraak in ons kantoor terecht.

Lees meer »

Nieuwsbrief december

Geschreven op

In de week van 19 december ontvangen alle huurders van Helpt Elkander weer een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief blikken we terug op het afgelopen jaar. Maar we kijken ook vooral vooruit. Want er ligt een grote opgave voor Helpt Elkander. Een opgave in het toevoegen van nieuwe woningen en in het verduurzamen van bestaande woningen. Daarnaast hebben we nog enkele tips.

Lees meer »

Nieuwsbrief Vinkenhofjes

Geschreven op

Op 9 november publiceerden wij nieuwsbrief nummer 4 over de Vinkenhofjes. De nieuwsbrief is bezorgd bij alle omwonenden en per e-mail verzonden naar andere belanghebbenden. In de nieuwsbrief geven wij stand van zaken over de ontwikkellocatie Vinkenhofjes. Het concept stedenbouwkundig plan is tijdens een inloopbijeenkomst op 17 oktober jl. gepresenteerd aan omwonenden en andere belanghebbenden.

Lees meer »

Kent u de Regionale Geschillencommissie?

Geschreven op

Stel u heeft een klacht, dan doen wij ons best om die op te lossen. Maar welke stappen kunt u zetten als u daar niet tevreden over bent? Dan kunt u uw klacht of geschil voorleggen aan de regionale geschillencommissie. Hieronder leest u de werkwijze van de regionale geschillencommissie. Indien u als huurder een geschil of een klacht heeft met de woningbouwcorporatie kunt u een advocaat inschakel...

Lees meer »

Nieuwsbrief over energie besparen

Geschreven op

In september en oktober organiseerden we, samen met het huurdersplatform, themabijeenkomsten over energie besparen. We hebben de informatie van die avonden in een nieuwsbrief samengevat. Met ook een aantal tips om zelf op een eenvoudige manier energie te besparen. De nieuwsbrief valt deze week bij onze huurders op de deurmat.

Lees meer »

Plan Vinkenhofjes positief ontvangen

Geschreven op

Op 17 oktober organiseerden we een inloopbijeenkomst voor alle belanghebbenden van de Vinkenhofjes. Omwonenden, raadsleden, ouderenverenigingen en andere belanghebbenden waren uitgenodigd om het concept stedenbouwkundig plan te komen bekijken. De opkomst was met ruim 65 bezoekers goed en het gros reageerde enthousiast op de plannen.

Lees meer »

Vacature Teamleider Vastgoed

Geschreven op

Beschik jij over uitgebreide kennis van en ervaring met vastgoedontwikkeling, vastgoedbeheer en duurzaamheidsmaatregelen? Zie jij uitdaging in het realiseren van een forse nieuwbouw- en verduurzamingsopgave? Krijg je voldoening uit het voeren van de regie bij (nieuwbouw)projecten en uit het aansturen en coachen van medewerkers?

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet