• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuws

Vacature directeur-bestuurder

Geschreven op

Helpt Elkander zoekt een toegankelijke directeur-bestuurder die zich kan en wil verbinden met de lokale gemeenschap van Nuenen. Iemand die wil samenwerken met de huurdersorganisatie, de medewerkers, de gemeente Nuenen en de overige stakeholders om vraagstukken op het brede terrein van de volkshuisvesting op te pakken.

Lees meer »

Gemeenten uit het Stedelijk Gebied Eindhoven en corporaties slaan handen ineen om woningnood te verminderen

Geschreven op

Persbericht 13 januari 2021 Dertien woningcorporaties in Zuidoost Brabant en de negen gemeenten uit het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) bundelden hun krachten en maakten afgelopen jaar, gezamenlijk een plan voor een gestandaardiseerde sociale huurwoning. Het doel: lagere bouwkosten en een versneld bouwproces. Het gaat om zowel eengezinswoningen als appartementen voor 1 of 2 personen.

Lees meer »

Verduurzamen doen we samen

Geschreven op

Gemeente Nuenen heeft een duurzaamheidskrant uitgebracht. Die is in de eerste week van januari huis-aan-huis verspreid. De krant heeft als titel 'Samen vooruit'. Dat sluit naadloos aan bij het project 'Nuenen Verduursamen', wat Helpt Elkander de komende jaren samen met Aannemersbedrijf Caspar de Haan uitvoert.

Lees meer »

Update corona maatregelen

Geschreven op

De corona maatregelen zijn landelijk weer aangescherpt. Helpt Elkander volgt deze richtlijnen en is extra alert, zowel richting onze klanten als onze medewerkers. Hieronder leest u wat de aanpassingen zijn in onze dienstverlening, in ieder geval tot en met 19 januari 2021. Wij hopen op uw begrip en medewerking. Op dit moment zijn onderstaande maatregelen van toepassing: 1.

Lees meer »

Huurders tevreden over dienstverlening

Geschreven op

Helpt Elkander vraagt huurders gedurende het jaar wat zij vinden van onze dienstverlening. Onlangs ontvingen wij de resultaten van de metingen over het afgelopen jaar. Onze huurders (nieuwe, bestaande of vertrokken) zijn erg tevreden over onze dienstverlening. Zij beoordelen ons met hogere cijfers dan de afgelopen twee jaren. En dat in deze Coronatijd.

Lees meer »

Carla Grootjen nieuwe voorzitter RvT

Geschreven op

Met ingang van 10 oktober 2020 is mevrouw drs. Carla (C.F.H.) Grootjen voorzitter van onze RvT. Zij volgt mevrouw drs. Marlie (M.A.J.) Bongaerts-Steendam op, wiens benoemingstermijn dit najaar ten einde loopt. Dit voorjaar is een openbare werving gestart om onze huidige voorzitter te vervangen. Na instemming deze zomer door de Autoriteit woningcorporaties met het voorgenomen benoemingsbesluit i...

Lees meer »

Manager Klant en Markt gaat nieuwe uitdaging aan

Geschreven op

Onlangs kondigde de manager Klant en Markt, Joris Verbeek, aan dat hij Helpt Elkander gaat verlaten. Per 1 november start hij bij Woonbedrijf in Eindhoven, waar hij zijn passie voor de volkshuisvesting en de maatschappelijke opgave als manager Buurtbeheer gaat inzetten. Joris heeft zich bijna 8 jaar ingezet voor de volkshuisvesting in Nuenen en voor de huurders, collega’s en stakeholders van He...

Lees meer »

Woonbedrijf gaat per 1 oktober over naar Wooniezie

Geschreven op

Vanaf 1 oktober 2020 biedt Woonbedrijf vrijgekomen sociale huurwoningen te huur aan via www.wooniezie.nl. Woonbedrijf adverteert al sinds begin 2018 op Wooniezie, maar woningzoekenden konden hier nog niet op woningen reageren. Vanaf 1 oktober is dit wel het geval. Alle woningzoekenden die al ingeschreven staan bij Wooniezie kunnen vanaf 1 oktober ook direct met hun inschrijving reageren op woni...

Lees meer »

Op afstand en toch dichtbij de bewoners

Geschreven op

Op maandag 31 augustus 2020 organiseerden Helpt Elkander en Caspar de Haan een informatiebijeenkomst voor bewoners in de Bernhardstraat. Wij gingen met de bewoners in gesprek, niet alleen over de geplande verduurzamingswerkzaamheden maar ook over de sociale verduurzaming van het complex. De bewoners hadden al een bewonersboekje ontvangen met daarin uitleg over de verduurzamingsplannen.

Lees meer »

Wonen doen we Samen

Geschreven op

Vandaag starten bijna 300 woningcorporaties met de landelijke campagne Wonen doen we Samen. Hiermee laten we samen zien wie we zijn, voor wie we er zijn en wat we doen. Verpleegkundigen en vuilnismannen, gezinnen en gepensioneerden, starters en statushouders. Zo’n vier miljoen mensen huren een woning bij ons. Mensen met elk hun eigen verhaal, elk hun eigen voorkeur. M

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet