• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuws

Huurverhoging per 1 juli 2020

Geschreven op

Helpt Elkander verhoogt jaarlijks per 1 juli de huurprijzen. Het zijn onzekere tijden. Met zorgen over uw eigen gezondheid en/of die van uw naasten. Zorgen over werk en inkomen door alle maatregelen die zijn getroffen. Wij leven dan ook mee met iedereen die op wat voor manier geraakt is door het coronavirus. U vraagt zich misschien af waarom we dan toch een huurverhoging doorvoeren.

Lees meer »

Update maatregelen dienstverlening Coronavirus

Geschreven op

Update: 21 april 2020 De ontwikkelingen rondom het Coronavirus volgen zich in rap tempo op. Regelmatig neemt de overheid aanvullende maatregelen om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Helpt Elkander volgt deze richtlijnen en is extra alert, zowel richting onze klanten als onze medewerkers. Vanavond werd bekend dat de meeste maatregelen verlengd worden tot 20 mei.

Lees meer »

Zonnige zang en tinkelende toetsen!

Geschreven op

Bewoners van de Jo van Dijkhof genoten op 9 april van het concert van Angela van Rijthoven en Harry Kanters. Een cadeautje van Helpt Elkander; een beetje afleiding in deze coronatijd. Komende week treedt dit muzikale duo ook nog op voor de bewoners van Zr. Celinehof/Bernhardstraat, Hugo Brouwerhof en Lindenhof. De bewoners van deze complexen ontvangen de aankondiging in de brievenbus.

Lees meer »

Grote veranderingen op de Vinkenhofjes in Nuenen Zuid

Geschreven op

Op dinsdag 31 maart 2020 informeerde woningcorporatie Helpt Elkander de bewoners van 61 woningen aan de Vinkenhofjes over de sloop van de woningen. Alle bewoners ontvingen een brief en een videoboodschap. De woningen zullen over ongeveer twee jaar plaatsmaken voor nieuwbouw. Helpt Elkander verwacht op de Vinkenhofjes minimaal een verdubbeling aan appartementen voor één- en tweepersoonshuishoude...

Lees meer »

Ook lokale woningcorporaties nemen hun verantwoordelijkheid.

Geschreven op

“Huurders, bel alleen bij spoed” In heel Nederland worden er maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook de woningcorporaties in de gemeenten binnen Metropoolregio Eindhoven nemen hierin hun verantwoordelijkheid. Zij nemen maatregelen om het aantal contactmomenten zo klein mogelijk te houden. De

Lees meer »

Coronavirus en de richtlijnen van Helpt Elkander

Geschreven op

Sinds vrijdag 6 maart gelden voor inwoners van de provincie Noord-Brabant specifieke adviezen. Het RIVM roept mensen met een verkoudheid, hoesten of koorts op om sociale contacten te beperken en niet naar school, werk of plekken waar veel mensen bij elkaar zijn te gaan. Wij gaan mee in het advies van het RIVM. Daarom vragen we u om niet naar ons kantoor te komen als u verkouden bent.

Lees meer »

Nieuwe ondernemingsstrategie 2020 t/m 2024

Geschreven op

Onlangs stelden we onze ondernemingsstrategie voor de periode 2020 tot en met 2024 vast. Daarin beschrijven we onze nieuwe koers. Van een voornamelijk beherende corporatie met de focus op (betaalbaarheid en kwaliteit van) de bestaande voorraad en zorg voor financiële continuïteit naar een corporatie die gericht is op de opgave in Nuenen en doet wat nodig is. D

Lees meer »

Enexis installeert 'slimme meters' in huurwoningen van Helpt Elkander

Geschreven op

Enexis installeert momenteel 'slimme meters' in woningen in Nuenen, waarbij de gasmeter wordt vervangen. Dit gebeurt ook in woningen van Helpt Elkander. Het kan zijn dat monteurs bij metingen voor die installaties lekkende of poreuze leidingen ontdekken. In de meeste gevallen zijn de lekken minimaal, maar soms is het nodig om de gastoevoer voor een woning af te sluiten.

Lees meer »

We kijken terug op een geslaagd jubileumfeest!

Geschreven op

Op 20 december 2019 vierden we het 100 jaar bestaan van Helpt Elkander! Gelijktijdig met het KerstEvent zoals dat door het centrummanagement werd georganiseerd. Wij kijken terug op een mooie en geslaagde dag waarop we genoten van de bijzondere optredens en de vele ontmoetingen met onze huurders, relaties en andere inwoners van Nuenen.

Lees meer »

Kans op een woning via loting

Geschreven op

Vanaf 1 januari gaat Helpt Elkander één op de 4 woningen via de module ‘loting’ adverteren. Daardoor heeft u meer kans op een woning. Tot nu toe konden woningzoekenden bij Helpt Elkander alleen reageren op advertenties op basis van inschrijfduur. Door de lotingmodule in te zetten, maakt u nu ook in Nuenen – zelfs met een korte inschrijfduur - via loting kans op een woning. Elke 4e

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet