• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuws

Geslaagde middag voor bewoners Sien de Grootstraat

Geschreven op

Op 20 februari 2024 organiseerde Helpt Elkander een middag voor de huurders van het complex aan de Sien de Grootstraat. Doel was het aanbrengen van kleine energiebesparende maatregelen bij de bewoners in huis. Denk daarbij onder meer aan het vervangen van gloeilampen door ledlampen en het plakken van radiatorfolie. Voor veel ouderen is dit best wel een lastig klusje.

Lees meer »

Postbusnummer is opgeheven

Geschreven op

Wilt u ons een brief sturen per post? Stuur die dan naar ons kantooradres, want we hebben geen postbusnummer meer. Het kantooradres is: Vincent van Goghstraat 78, 5671 GZ Nuenen. Of stop uw brief zelf in onze brievenbus. Uiteraard kunt u ook mailen of een bericht achterlaten op het contactformulier op de website. Telefonisch bereikt u ons via (040) 283 45 08. Mogelijkheden genoeg, toch?

Lees meer »

Wateroverlast door extreme regenval

Geschreven op

Het heeft de afgelopen periode heel veel geregend. Dit zorgt op veel plaatsen voor wateroverlast. Ook bij Helpt Elkander ontvangen we veel meldingen van ondergelopen kelders. Helaas kunnen we hier op dit moment weinig aan doen. Het grondwater heeft het hoogste punt nog niet bereikt. Daarom heeft het nu geen zin om de kelders leeg te pompen, het water zal dan toch weer binnenlopen.

Lees meer »

Heijmans gaat 10 woningen bouwen voor Helpt Elkander

Geschreven op

Op donderdag 21 december ondertekenden onze directeur-bestuurder Sylvester Putters en Gijs Wagemakers, directeur van Heijmans de aannemingsovereenkomst voor de bouw van 10 WoonST woningen. Op de hoek Lyndakkers/Wielewaallaan in Nuenen is een plan gemaakt voor 10 eengezinswoningen. Dit is ook weer een nieuwbouwproject van Helpt Elkander.

Lees meer »

Nieuwsbrief december 2023

Geschreven op

In de week voor Kerstmis ontvangen onze huurders de laatste nieuwsbrief van dit jaar. In de nieuwsbrief van december leest u - onder andere - over twee nieuwbouwprojecten van Helpt Elkander. Aan de Wederikdreef is officeel een start gemaakt met de bouw van 41 nieuwe woningen. En het ontwerpbestemmingsplan voor de bouw van 137 nieuwe appartementen op de Vinkenhofjes ligt ter inzage.

Lees meer »

Bouw Wederikdreef officieel van start

Geschreven op

Op maandag 11 december werd een klein feestje gevierd op de Wederikdreef in Nuenen. Helpt Elkander markeerde de start van de bouw met een officiële handeling. Patrick Kok, wethouder Wonen en Ruimte van gemeente Nuenen en Sylvester Putters, directeur-bestuurder van Helpt Elkander onthulden het bouwbord op de hoek Wederikdreef/Vallestap.

Lees meer »

Nuenen wil met prestatieafspraken versneld sociale huurwoningen toevoegen

Geschreven op

Op maandag 11 december ondertekenden gemeente Nuenen, de woningcorporaties Helpt Elkander, Wooninc. en Woonzorg Nederland en de Nuenense huurdersorganisaties de prestatieafspraken 2024-2028. De focus ligt op het versneld toevoegen van sociale huurwoningen in Nuenen. Gemeente Nuenen, de woningcorporaties en de huurdersorganisaties voelen zich gezamenlijk verantwoordelijk voor de toevoeging van 3...

Lees meer »

Tijdelijk Noodfonds Energie gaat in januari 2024 weer open

Geschreven op

Het Tijdelijk Noodfonds Energie gaat in 2024 voor de tweede keer open om huishoudens met een lager inkomen en een hoge energierekening te helpen. De dienstverlening van het Noodfonds is verbeterd. Daardoor moet het makkelijker zijn om zelfstandig een aanvraag te doen. Hoe komt u in aanmerking? Om in aanmerking te komen voor steun wordt er komend jaar gekeken naar de hoogte van de energierekenin...

Lees meer »

Plan Vinkenhofjes weer een stap verder

Geschreven op

Op woensdag 29 november ondertekenden Sylvester Putters - directeur-bestuurder van Helpt Elkander (links op de foto) - en Patrick Kok - wethouder gemeente Nuenen (rechts op de foto) - de anterieure overeenkomst van de Vinkenhofjes. In deze overeenkomst zijn de projectspecifieke afspraken vastgelegd tussen woningstichting en gemeente.

Lees meer »

Besparen met de Woonkostenkrant

Geschreven op

Hoe houdt u grip op uw geld? Vooral als u moeilijk rond kunt komen van uw inkomen. En hoe kunt u besparen? En waarop? De Woonkostenkrant staat vol met ideeën en tips hoe u op kosten kunt besparen. De Woonkostenkrant ligt voor u klaar in ons kantoor. U kunt hem daar afhalen. Is het voor u moeilijk om naar kantoor te komen? Geeft u dat dan aan ons door, dan sturen wij de Woonkostenkrant naar u op.

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet