• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuws

Een energiebox cadeau voor bewoners

Geschreven op

Gemeente Nuenen, Woonbedrijf en Helpt Elkander vinden het belangrijk dat iedere inwoner van Nuenen zelf aan de slag kan met het besparen van energie. Dat levert niet alleen iets op voor het milieu, maar zeker ook voor de portemonnee. Daar helpen wij onze bewoners graag bij, en daarom krijgen zij een energiebox cadeau. Besparen Energiebesparing, CO2-reductie, duurzaamheid.

Lees meer »

Onderzoek bereikbaarheid Helpt Elkander

Geschreven op

Kunt u ons makkelijk bereiken? Krijgt u de juiste informatie? Dat gaan wij onderzoeken, want we vinden het belangrijk dat onze huurders tevreden zijn over onze dienstverlening. Op 21 september hebben alle huurders, waarvan wij een e-mailadres hebben, een e-mail met een link naar een vragenlijst ontvangen. Bent u huurder van Helpt Elkander en heeft u geen mail ontvangen op 21 september?

Lees meer »

3 nieuwe commissarissen Helpt Elkander benoemd

Geschreven op

Op 6 september zijn de heer Robert Gradus, de heer Wim Hoogers en de heer Willem Ligtvoet benoemd als lid van de Raad van Toezicht van Woningstichting Helpt Elkander. De heren Gradus en Ligtvoet zijn benoemd op voordracht van de huurders (huurderscommissarissen). Wij heten de nieuwe commissarissen van harte welkom.

Lees meer »

Onderzoek naar mogelijkheden afkoppelen regenwater

Geschreven op

Deze week ontvangen alle huurders de nieuwsbrief van Helpt Elkander en het Huurdersplatform in de brievenbus. In deze nieuwsbrief wordt verwezen naar een actie van de gemeente Nuenen. Individuele woningeigenaren kunnen subsidie aanvragen om het regenwater af te koppelen. Omdat huurders geen woningeigenaar zijn, geldt deze subsidieregeling helaas niet voor onze huurders.

Lees meer »

Nieuwe medewerkers stellen zich voor

Geschreven op

Onlangs zijn Jenny Becs en Tim van der Aa ons team komen versterken. Benieuwd naar wie zij zijn en wat zij bij Helpt Elkander doen? Onze nieuwe medewerkers stellen zich graag aan u voor. Hallo, ik ben Jenny Becs en sinds 1 juli werkzaam als woonconsulent sociaal beheer. Hiervoor heb ik bijna 12 jaar in een soortgelijke functie gewerkt bij een woningcorporatie in Eindhoven.

Lees meer »

Lokale Omroep Nuenen interviewt Sylvester Putters

Geschreven op

Op donderdag 8 juli kwam de Lokale Omroep Nuenen op bezoek bij Helpt Elkander voor een kennismaking met onze directeur-bestuurder Sylvester Putters. Benieuwd waarom Sylvester bij Helpt Elkander solliciteerde en hoe hij de toekomst van Helpt Elkander ziet? Bekijk dan het interview op: www.youtube.com/lokaleomroepnuenen Vanaf 13 juli is het interview ook te bekijken op KPN 1436 en Ziggo 36 in het...

Lees meer »

Meer huurders hebben recht op huurtoeslag, maar niet iedereen weet dit

Geschreven op

Utrecht, 22 juni 2021 - Sinds 1 januari 2020 komen meer huurders in aanmerking voor huurtoeslag. Dit komt door een wetswijziging waardoor de harde inkomensgrenzen voor huurtoeslag zijn vervallen. Veel huurders weten dit nog niet en lopen hierdoor huurtoeslag mis. Daarom roept Belastingdienst/ Toeslagen huurders op om vóór 1 september 2021 huurtoeslag over 2020 aan te vragen via toeslagen.nl/huu...

Lees meer »

Update maatregelen corona

Geschreven op

In juni kondigde het Kabinet versoepelingen aan in de maatregelen tegen het coronavirus. Als gevolg daarvan hebben wij onze normale dienstverlening bijna weer volledig opgepakt. Helaas leeft het virus nu weer op, dus het is belangrijk alert en voorzichtig te blijven. Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Hieronder leest u meer over (de aanpassingen in) onze dienstverlening: 1.

Lees meer »

Sylvester Putters nieuwe bestuurder Helpt Elkander

Geschreven op

Sylvester Putters is per 1 juni 2021 de nieuwe directeur-bestuurder van Woningstichting Helpt Elkander. Hij volgt Ton Streppel op die in juli 2020 aantrad als interim bestuurder. Sylvester heeft uitgebreide kennis en ervaring opgedaan in de sector. Hij heeft diverse managementfuncties vervuld, onder andere op het gebied van financiën en vastgoedontwikkeling.

Lees meer »

Geen huurverhoging per 1 juli 2021

Geschreven op

In februari maakte de overheid bekend dat de huren van sociale huurwoningen dit jaar niet verhoogd worden per 1 juli. Goed nieuws voor onze huurders! Geen huurverhoging voor sociale huurwoningen Ieder jaar passen we op 1 juli de huren aan, maar dit jaar blijven de huren van alle sociale huurwoningen gelijk. We mogen de huren wel verhogen als een woning vrij komt.

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet