• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Woning zoeken

Bent u op zoek naar een huurwoning in de gemeente Nuenen? Hiervoor kunt u onder andere terecht bij Helpt Elkander. Helpt Elkander verhuurt ongeveer 1.350 woningen in Nuenen, Nederwetten, Gerwen en Eeneind.

Vrijkomende woningen staan op wooniezie.nl

Huurwoningen via Wooniezie

Wij adverteren onze vrijkomende woningen niet op onze eigen website, maar op www.wooniezie.nl. Een website die we delen met woningcorporaties in de regio Eindhoven-Helmond. Zo heeft u op één website het complete aanbod van beschikbare huurwoningen, koopwoningen, garages, bedrijfsruimtes en nieuwbouwprojecten in de regio én heeft u meer keuze.

Schrijf u in als u een woning wilt huren

Bent u op zoek naar een huurwoning? Schrijf u dan in op wooniezie.nlOok als u op een later moment een woning wil gaan huren, kunt u zich hier alvast inschrijven. Met die ene inschrijving kunt u reageren op de woningen van alle corporaties op wooniezie.nl. Volg dit stappenplan om uw inschrijving compleet te maken.

Interesse? Reageer op wooniezie.nl

Op www.wooniezie.nl worden de vrijkomende woningen op verschillende manieren aangeboden. Zo maakt u met een korte inschrijftijd ook kans op een woning. Hoe dat precies werkt, leest u ook op wooniezie.nl. Helpt Elkander biedt haar woningen aan via de module 'Inschrijfduur'. Reageert u op een woning van Helpt Elkander en wordt de woning u aangeboden? Dan stemmen wij vervolgens alles met u af.

Koopwoningen

Naast huurwoningen bieden wij ook woningen te koop aan en realiseren we nieuwbouw.

Heeft u nog vagen? Neem gerust contact met ons op via (040) 283 45 08

Ook kunt u bij ons terecht voor vragen over de website www.wooniezie.nl.

 

Webdesign: De Geus Internet