• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuws

Nieuwe medewerkers stellen zich voor

Geschreven op

Onlangs zijn Jenny Becs en Tim van der Aa ons team komen versterken. Benieuwd naar wie zij zijn en wat zij bij Helpt Elkander doen? Onze nieuwe medewerkers stellen zich graag aan u voor. Hallo, ik ben Jenny Becs en sinds 1 juli werkzaam als woonconsulent sociaal beheer. Hiervoor heb ik bijna 12 jaar in een soortgelijke functie gewerkt bij een woningcorporatie in Eindhoven.

Lees meer »

Lokale Omroep Nuenen interviewt Sylvester Putters

Geschreven op

Op donderdag 8 juli kwam de Lokale Omroep Nuenen op bezoek bij Helpt Elkander voor een kennismaking met onze directeur-bestuurder Sylvester Putters. Benieuwd waarom Sylvester bij Helpt Elkander solliciteerde en hoe hij de toekomst van Helpt Elkander ziet? Bekijk dan het interview op: www.youtube.com/lokaleomroepnuenen Vanaf 13 juli is het interview ook te bekijken op KPN 1436 en Ziggo 36 in het...

Lees meer »

Meer huurders hebben recht op huurtoeslag, maar niet iedereen weet dit

Geschreven op

Utrecht, 22 juni 2021 - Sinds 1 januari 2020 komen meer huurders in aanmerking voor huurtoeslag. Dit komt door een wetswijziging waardoor de harde inkomensgrenzen voor huurtoeslag zijn vervallen. Veel huurders weten dit nog niet en lopen hierdoor huurtoeslag mis. Daarom roept Belastingdienst/ Toeslagen huurders op om vóór 1 september 2021 huurtoeslag over 2020 aan te vragen via toeslagen.nl/huu...

Lees meer »

Update maatregelen corona

Geschreven op

In juni kondigde het Kabinet versoepelingen aan in de maatregelen tegen het coronavirus. Als gevolg daarvan hebben wij onze normale dienstverlening bijna weer volledig opgepakt. Helaas leeft het virus nu weer op, dus het is belangrijk alert en voorzichtig te blijven. Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Hieronder leest u meer over (de aanpassingen in) onze dienstverlening: 1.

Lees meer »

Sylvester Putters nieuwe bestuurder Helpt Elkander

Geschreven op

Sylvester Putters is per 1 juni 2021 de nieuwe directeur-bestuurder van Woningstichting Helpt Elkander. Hij volgt Ton Streppel op die in juli 2020 aantrad als interim bestuurder. Sylvester heeft uitgebreide kennis en ervaring opgedaan in de sector. Hij heeft diverse managementfuncties vervuld, onder andere op het gebied van financiën en vastgoedontwikkeling.

Lees meer »

Geen huurverhoging per 1 juli 2021

Geschreven op

In februari maakte de overheid bekend dat de huren van sociale huurwoningen dit jaar niet verhoogd worden per 1 juli. Goed nieuws voor onze huurders! Geen huurverhoging voor sociale huurwoningen Ieder jaar passen we op 1 juli de huren aan, maar dit jaar blijven de huren van alle sociale huurwoningen gelijk. We mogen de huren wel verhogen als een woning vrij komt.

Lees meer »

Huurdersplatform heeft informatie voor u

Geschreven op

Sinds het najaar van 2020 is het huurdersplatform lid geworden van de Woonbond. De Woonbond brengt het woonmagazine 'De Huurwijzer' uit. Dat is een blad met informatie voor huurders. Wilt u dat blad ook graag ontvangen? Dat kan. Stuur dan een mailtje met een verzoek naar tina.huurderplatformhe@gmail.com. U mag haar ook bellen via 06-43588587.

Lees meer »

Bewoners Zuster Celinehof in hun nopjes met opgefriste tuin

Geschreven op

Onlangs heeft de tuin van het complex Zuster Celinehof in Nuenen een flinke opknapbeurt gekregen. De bewoners namen zelf het initiatief en Helpt Elkander ondersteunde de plannen. Lees meer in het artikel dat het Eindhovens Dagblad hierover publiceerde. Foto: © Sem Wijnhoven/DCI Media

Lees meer »

Wisseling Raad van Toezicht Helpt Elkander

Geschreven op

Op voordracht van ons Huurdersplatform is mevrouw Joos Jacobs uit Maastricht (foto) ingaande 7 april 2021 benoemd tot (tijdelijk) lid van de Raad van Toezicht (huurderscommissaris). Mevrouw Jacobs heeft een brede ervaring als toezichthouder en visitator in onze sector. Wij heten haar van harte welkom. De komende maanden wordt een definitieve opvolger geworven.

Lees meer »

Benieuwd naar de gezondheidssituatie in Nuenen?

Geschreven op

De GGD Brabant-Zuidoost ondersteunt de gemeenten in de regio met onderzoek naar de gezondheidssituatie en de factoren die daar invloed op hebben. Voor elke gemeente zijn de resultaten terug te vinden in het GGD-Kompas. Op de regiopagina voor Zuidoost-Brabant staan breder uitgezette onderzoeken, zoals het panelonderzoek rondom Corona. Interesse in hoe Nuenen ervoor staat?

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet