• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuws

Welkom op onze vernieuwde website

Geschreven op

Met foto's van onze bewoners, stuk voor stuk fotomodellen. En daar zijn wij trots op. En beelden van het mooie Nuenen, waar deze mensen wonen. Ook de gezichten van onze medewerkers, die graag voor u klaarstaan. De informatie is gelijk gebleven, maar de uitstraling is nieuw. Wat ook nieuw is, is dat u een aantal formulieren online kunt indienen. En weet u wat ook handig is?

Lees meer »

Blauwe zone

Geschreven op

In het centrum van Nuenen is vanaf 1 september een blauwe zone van kracht. Elk parkeervak in dit gebied is dan voorzien van een blauwe lijn. U mag met een parkeerschijf parkeren in de parkeervakken in de blauwe zone (parkeerschijfzone). Dit geldt alleen voor motorvoertuigen op meer dan 2 wielen. De parkeerschijf moet duidelijk zichtbaar zijn achter de voorruit.

Lees meer »

Op vakantie? Laat uw woning veilig achter!

Geschreven op

De vakantietijd is een toptijd voor inbrekers. Het is vaak eenvoudig de woningen eruit te pikken waarvan de bewoners voor langere tijd weg zijn; uitpuilende brievenbussen, gordijnen die continu gesloten zijn en nooit een lampje aan. Het advies is dus: geef het huis een bewoonde indruk. Vergeet niet dat inbrekers meegaan met hun tijd.

Lees meer »

Huurverhoging en huurkrant 2019

Geschreven op

Helpt Elkander verhoogt jaarlijks de huurprijzen per 1 juli. U ontvangt u vóór 1 mei een schriftelijke aankondiging van uw huuraanpassing per 1 juli 2019. Huurkrant De Huurkrant 2019 is beschikbaar. In de Huurkrant leest u alles over de jaarlijkse huuraanpassing. U leest over het huurbeleid van woningcorporaties, de bezwaarmogelijkheden, passend toewijzen en de huurtoeslag. L

Lees meer »

Feestelijke opening 20 gasloze huurappartementen

Geschreven op

Met het doorknippen van een lint door twee bewoners zijn op donderdag 11 april de eerste 20 gasloze huurappartementen in Nuenen feestelijk geopend. Helpt Elkander transformeerde de kantoorgebouwen aan de Vincent van Goghstraat en de Bergvinkhof naar bijna energieneutrale woningen. Caspar de Haan onderhoud & renovatie startte in augustus met de werkzaamheden.

Lees meer »

Nieuwe directeur stelt zich voor

Geschreven op

Mijn naam is Bas Maassen. Sinds 1 januari 2019 ben ik directeur-bestuurder van Helpt Elkander. Daarvoor ben ik vele jaren werkzaam geweest bij woningcorporaties in vrijwel heel Nederland. Ook was ik een aantal jaren bestuurslid van de branchevereniging voor Woningcorporaties, Aedes. Ben Wouters droeg het stokje aan mij over. Wie ben ik?

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet