• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuws

Ton Streppel overleden

Geschreven op

Met verslagenheid namen wij kennis van het overlijden van onze oud-bestuurder Ton Streppel. Ton was tot juni 2021 gedurende 11 maanden interim-bestuurder bij Helpt Elkander. In die korte tijd heeft hij de organisatie op uitstekende wijze geleid en een goede basis gelegd voor zijn opvolger. Wij hebben hem leren kennen als een zeer kundig man met een groot hart voor de volkshuisvesting.

Lees meer »

Nieuwsbrief december

Geschreven op

In de week van 21 december ontvangen alle huurders van Helpt Elkander weer een nieuwsbrief op de deurmat. Helpt Elkander en het Huurdersplatform brengen deze nieuwsbrief gezamenlijk uit om huurders te informeren over belangrijke onderwerpen. Wilt u de voorgaande nieuwsbrieven nog eens lezen? U vindt ze op onze website.

Lees meer »

Prestatieafspraken 2022-2026

Geschreven op

Zoals elk jaar maken we samen met de gemeente Nuenen, de overige in Nuenen werkzame corporaties (Woonbedrijf, Woonzorg Nederland en Wooninc.) en de huurdersorganisaties prestatieafspraken voor de komende 4 jaar. Dit mede op basis van het door de corporaties en huurdersorganisaties uitgebrachte bod aan de gemeente in juni van dit jaar.

Lees meer »

Aangepaste tijden bereikbaar

Geschreven op

Van maandag 27 t/m donderdag 30 december zijn wij alleen in de ochtend (tot 12.00 uur) telefonisch bereikbaar. Spoedeisende reparatieverzoeken kunt u 24 uur per dag aan ons doorgeven via (040) 283 45 08. Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond 2022!

Lees meer »

Loden leidingen

Geschreven op

In de media is veel aandacht voor de mogelijke aanwezigheid van loden drinkwaterleidingen. Al jaren geleden zijn wij begonnen met het vervangen van deze leidingen. Voor zover wij weten, zijn er in onze woningen geen loden drinkwaterleidingen meer aanwezig. Loden leidingen werden toegepast in bepaalde woningen die gebouwd zijn vóór 1960. V

Lees meer »

Geslaagde inloopbijeenkomst herontwikkeling Vinkenhofjes Nuenen 

Geschreven op

Op 18 oktober organiseerden we een inloopbijeenkomst in de Jo van Dijkhof voor omwonenden en andere belanghebbenden van de Vinkenhofjes. Wij willen op de plek van de  60 woningen aan de Vinkenhofjes 120 nieuwe woningen bouwen. In een periode van 10 jaar moeten er ruim 300 sociale huurwoningen worden toegevoegd in Nuenen. De Vi

Lees meer »

Een energiebox cadeau voor bewoners

Geschreven op

Gemeente Nuenen, Woonbedrijf en Helpt Elkander vinden het belangrijk dat iedere inwoner van Nuenen zelf aan de slag kan met het besparen van energie. Dat levert niet alleen iets op voor het milieu, maar zeker ook voor de portemonnee. Daar helpen wij onze bewoners graag bij, en daarom krijgen zij een energiebox cadeau. Besparen Energiebesparing, CO2-reductie, duurzaamheid.

Lees meer »

Onderzoek bereikbaarheid Helpt Elkander

Geschreven op

Kunt u ons makkelijk bereiken? Krijgt u de juiste informatie? Dat gaan wij onderzoeken, want we vinden het belangrijk dat onze huurders tevreden zijn over onze dienstverlening. Op 21 september hebben alle huurders, waarvan wij een e-mailadres hebben, een e-mail met een link naar een vragenlijst ontvangen. Bent u huurder van Helpt Elkander en heeft u geen mail ontvangen op 21 september?

Lees meer »

3 nieuwe commissarissen Helpt Elkander benoemd

Geschreven op

Op 6 september zijn de heer Robert Gradus, de heer Wim Hoogers en de heer Willem Ligtvoet benoemd als lid van de Raad van Toezicht van Woningstichting Helpt Elkander. De heren Gradus en Ligtvoet zijn benoemd op voordracht van de huurders (huurderscommissarissen). Wij heten de nieuwe commissarissen van harte welkom.

Lees meer »

Onderzoek naar mogelijkheden afkoppelen regenwater

Geschreven op

Deze week ontvangen alle huurders de nieuwsbrief van Helpt Elkander en het Huurdersplatform in de brievenbus. In deze nieuwsbrief wordt verwezen naar een actie van de gemeente Nuenen. Individuele woningeigenaren kunnen subsidie aanvragen om het regenwater af te koppelen. Omdat huurders geen woningeigenaar zijn, geldt deze subsidieregeling helaas niet voor onze huurders.

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet