• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuws

Hoe gaat Helpt Elkander om met corona?

Geschreven op

Tijdens de persconferentie van 23 februari heeft premier Rutte aangekondigd dat de meeste maatregelen van de huidige lockdown wederom worden verlengd. Bij Helpt Elkander blijven we deze maatregelen volgen om te voorkomen dat er meer besmettingen bij komen. Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Lees meer »

Urgentie: huurder aan het roer

Geschreven op

Urgent woningzoekenden voor de gemeenten Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre die in aanmerking komen voor urgentie mogen met ingang van 1 maart 2021 zelf op wooniezie.nl zoeken naar een woning. Deze verandering heeft als doel dat urgent woningzoekenden zélf ‘aan het roer staan’ om een woning te vinden. Zij

Lees meer »

Verhalen uit Jo van Dijkhof

Geschreven op

Anneke Schröder, Corinne Heyrman en Bregje van Ekert maakten een voorstelling van verhalen die aan hun zijn verteld door bewoners van de Jo van Dijkhof. "In gesprek" heet de voorstelling, die te zien was bij de Lokale Omroep Nuenen. Bekijk de video

Lees meer »

Wet eenmalige huurverlaging 2021: misschien ook voor u?

Geschreven op

In 2021 geldt de Wet Eenmalige Huurverlaging Huurders met een Lager inkomen. Deze wet houdt in dat huurders met in verhouding een hoge huur en een laag inkomen recht hebben op een eenmalige huurverlaging. We leggen graag uit hoe deze eenmalige huurverlaging werkt. Het belangrijkste: als u voldoet aan de voorwaarden, krijgt u de huurverlaging vanzelf. U hoeft daar niets voor te doen.

Lees meer »

Waarschuwing: Phishing mails!

Geschreven op

Er worden uit naam van WoningNet phishing smsjes en e-mails verzonden. Hierin staat dat u verlengingskosten moet betalen. Wij adviseren u dringend om niet op de link te klikken en de afzender te blokkeren! De afzender is onbekend en deze partij wil op deze manier toegang krijgen tot uw bankrekening. Kortom, deze berichten zijn nep!

Lees meer »

Gemeenten uit het Stedelijk Gebied Eindhoven en corporaties slaan handen ineen om woningnood te verminderen

Geschreven op

Persbericht 13 januari 2021 Dertien woningcorporaties in Zuidoost Brabant en de negen gemeenten uit het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) bundelden hun krachten en maakten afgelopen jaar, gezamenlijk een plan voor een gestandaardiseerde sociale huurwoning. Het doel: lagere bouwkosten en een versneld bouwproces. Het gaat om zowel eengezinswoningen als appartementen voor 1 of 2 personen.

Lees meer »

Verduurzamen doen we samen

Geschreven op

Gemeente Nuenen heeft een duurzaamheidskrant uitgebracht. Die is in de eerste week van januari huis-aan-huis verspreid. De krant heeft als titel 'Samen vooruit'. Dat sluit naadloos aan bij het project 'Nuenen Verduursamen', wat Helpt Elkander de komende jaren samen met Aannemersbedrijf Caspar de Haan uitvoert.

Lees meer »

Huurders tevreden over dienstverlening

Geschreven op

Helpt Elkander vraagt huurders gedurende het jaar wat zij vinden van onze dienstverlening. Onlangs ontvingen wij de resultaten van de metingen over het afgelopen jaar. Onze huurders (nieuwe, bestaande of vertrokken) zijn erg tevreden over onze dienstverlening. Zij beoordelen ons met hogere cijfers dan de afgelopen twee jaren. En dat in deze Coronatijd.

Lees meer »

Carla Grootjen nieuwe voorzitter RvT

Geschreven op

Met ingang van 10 oktober 2020 is mevrouw drs. Carla (C.F.H.) Grootjen voorzitter van onze RvT. Zij volgt mevrouw drs. Marlie (M.A.J.) Bongaerts-Steendam op, wiens benoemingstermijn dit najaar ten einde loopt. Dit voorjaar is een openbare werving gestart om onze huidige voorzitter te vervangen. Na instemming deze zomer door de Autoriteit woningcorporaties met het voorgenomen benoemingsbesluit i...

Lees meer »

Manager Klant en Markt gaat nieuwe uitdaging aan

Geschreven op

Onlangs kondigde de manager Klant en Markt, Joris Verbeek, aan dat hij Helpt Elkander gaat verlaten. Per 1 november start hij bij Woonbedrijf in Eindhoven, waar hij zijn passie voor de volkshuisvesting en de maatschappelijke opgave als manager Buurtbeheer gaat inzetten. Joris heeft zich bijna 8 jaar ingezet voor de volkshuisvesting in Nuenen en voor de huurders, collega’s en stakeholders van He...

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet