• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Wooniezie app beschikbaar!

Het is zover! De lancering van de nieuwe app van Wooniezie. De app maakt het woningzoekenden nog eenvoudiger om een woning, bedrijfsruimte of parkeerplaats/garage via Wooniezie te vinden.

Woningzoekenden kunnen in de app makkelijk nieuw beschikbaar aanbod zien en hierop reageren. Ook volgt u gemakkelijk lopende reacties en aanbiedingen én u kunt uw gegevens makkelijk wijzigen. Daarbij wordt u op de hoogte gesteld als er een actie wordt verwacht. Bijvoorbeeld als er een interessepeiling is verstuurd of een uitnodiging voor een groepsbezichtiging. Er wordt dan een pushbericht verstuurd.

Hoe werkt de app

We verwachten dat het gebruik van de app voor de meeste woningzoekenden erg gemakkelijk en intuïtief werkt. Via Wooniezie.nl is informatie te vinden als u als woningzoekende ergens tegenaan loopt. Hiervoor hebben wij veelgestelde vragen geformuleerd. De informatie is op Wooniezie.nl beschikbaar.

Download de Wooniezie app vandaag nog!

Mis nooit meer een nieuwe woning en volg eenvoudig je lopende reacties. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android, klik op de iconen:

null null

Naar het overzicht
Webdesign: De Geus Internet