• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

We kijken terug op een geslaagd jubileumfeest!

Op 20 december 2019 vierden we het 100 jaar bestaan van Helpt Elkander! Gelijktijdig met het KerstEvent zoals dat door het centrummanagement werd georganiseerd.
Wij kijken terug op een mooie en geslaagde dag waarop we genoten van de bijzondere optredens en de vele ontmoetingen met onze huurders, relaties en andere inwoners van Nuenen.

Het feest vond plaats op het Vincent van Goghplein
Bezoekers konden onder het genot van een hapje en een drankje van 14.00 - 22.00 uur genieten van diverse optredens. Muziekgezelschappen, een goochelaar en een aantal landelijke bekende Nuenenaren zoals Django Wagner, Paulus Schäfer en Mark Elbers met band verzorgden geweldige acts. Aan de kinderen was ook gedacht; zij konden gratis in de draaimolen en een lekkere suikerspin halen.

Wie jarig is trakteert
Huurders van Helpt Elkander konden op deze dag munten ter waarde van 15 euro afhalen en vervolgens geheel naar eigen wens besteden bij de ondernemers in het dorp. We hebben op deze dag veel huurders ontmoet, wat voor ons heel waardevol is. En uit de vele hartverwarmende reacties van huurders bleek dat de 15 euro een leuk extraatje was in de dure decembermaand.

Op deze dag gaven we ook een cadeau aan de gemeenschap van Nuenen
Dit in de vorm van een fonds dat bedoeld is voor de mensen die het, om wat voor reden dan ook, financieel moeilijk hebben. Op 20 december maakten we de tussenstand bekend en overhandigden wij de cheque aan de directeur van de LEVgroep. Het uiteindelijke bedrag dat de LEVgroep zal gaan beheren, bedraagt maar liefst:

€ 26.601,33

Een fantastisch resultaat!

Het fonds is gevuld door de gages van Django Wagner, Paulus Schäfer en Mark Elbers en band, donaties van partners en leveranciers van Helpt Elkander en donaties van huurders. Tevens heeft een aantal ondernemers in Nuenen een deel van de waarde van munten gedoneerd. Klik voor een overzicht van alle donateurs

Wij bedanken alle donateurs heel hartelijk voor hun bijdrage en hun betrokkenheid bij de Nuenense gemeenschap!
Verder bedanken wij iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken was bij de organisatie en alle bezoekers voor hun aanwezigheid.

Met dit feest hebben we bereikt waaraan we de afgelopen periode hard hebben gewerkt. Namelijk de ramen en deuren open naar de Nuenense samenleving! Daar zijn we trots op.
We kijken uit naar de volgende 100 jaar!

De LON maakte een leuke impressie van de dag.Klik hier

 

Naar het overzicht
Webdesign: De Geus Internet