• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Update maatregelen corona

In juni kondigde het Kabinet versoepelingen aan in de maatregelen tegen het coronavirus. Als gevolg daarvan hebben wij onze normale dienstverlening bijna weer volledig opgepakt.
Helaas leeft het virus nu weer op, dus het is belangrijk alert en voorzichtig te blijven. Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers.

Hieronder leest u meer over (de aanpassingen in) onze dienstverlening: 

1. Ons kantoor blijft gesloten

Dit mede vanwege de aankomende vakantieperiode en de bezetting op ons kantoor.

U kunt uw vragen via mail of telefoon aan ons stellen. Neem contact op via info@helpt-elkander.nl of via (040) 283 45 08. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.30-12.00 en van 13.00-17.00 uur. Voor spoedreparaties kunt u ons dag en nacht bellen.

Wij verwachten in september ons kantoor weer te openen.

2. Wij voeren reparaties weer uit

Heeft u een reparatieverzoek? Dan kunt u dat van maandag t/m donderdag telefonisch aan ons doorgeven. Tussen 8.30-9.30 uur via telefoonnummer (040) 283 45 08. U kunt uw reparatieverzoek ook online bij ons melden.

Een probleem dat met spoed moet worden opgelost, zoals een lekkage of volledige stroomuitval, geeft u het beste telefonisch aan ons door. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week via het telefoonnummer: (040) 283 45 08.

3. Het verhuren van woningen gaat door

We komen weer naar de woning voor het ondertekenen van het huurcontract en het uitreiken van de sleutel. Ook lopen we weer samen met de vertrekkende huurder door de woning. Uiteraard houden wij ons daarbij aan de protocollen, waaronder minimaal 1,5 meter afstand. 

4. Onze nieuwbouw-, onderhouds- en duurzaamheidsprojecten gaan zoveel mogelijk door

Bij deze werkzaamheden is het mogelijk dat de huurder in een andere ruimte verblijft en natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Ook werkzaamheden aan de buitenzijde van de woning kunnen veilig plaatsvinden.
Belangrijk is dat er altijd minimaal 1,5 meter afstand wordt gehouden van elkaar.

5. Wij gaan soepel om met eventuele huurachterstanden

Komt u in acute betalingsproblemen als gevolg van de coronacrisis? Daalt uw inkomen ineens snel door het verliezen van uw baan en/of werk als zelfstandige? Wij vragen u dan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

6. HE en daarmee ook onze leveranciers houden zich aan het Protocol Samen Veilig Doorwerken

Dit protocol is opgesteld door onze branchevereniging Aedes en partijen in de bouw- en technieksector. Binnen dit protocol is het mogelijk om de werkzaamheden veilig doorgang te kunnen laten vinden. Belangrijk uitgangspunt is dat de huurders zelf toestemming moeten geven voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan via info@helpt-elkander.nl of (040) 283 45 08.

 

Naar het overzicht
Webdesign: De Geus Internet