• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Update corona maatregelen

De corona maatregelen zijn landelijk weer aangescherpt. Helpt Elkander volgt deze richtlijnen en is extra alert, zowel richting onze klanten als onze medewerkers. Hieronder leest u wat de aanpassingen zijn in onze dienstverlening, in ieder geval tot en met 19 januari 2021. Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Op dit moment zijn onderstaande maatregelen van toepassing: 

1. Ons kantoor blijf gesloten

Bijna alle medewerkers werken vanuit huis. Dit kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening of telefonische bereikbaarheid.

2. Wij handelen bewonersvragen telefonisch en via email af

U kunt ons bereiken via (040) 283 45 08 en via info@helpt-elkander.nl. Let op: in de periode van 21 t/m 31 december zijn wij op aangepaste tijden bereikbaar. Wij vragen u alleen contact met ons op te nemen in geval van spoed.
Als wij u willen informeren, bijvoorbeeld over een project, dan doen we dit ook telefonisch of schriftelijk. We organiseren voorlopig geen bewonersavonden. 

3. Alleen spoedeisende reparatieverzoeken nemen wij in behandeling

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gas- of waterlekkage, brand of liftstoring. Wij vragen u om reparatieverzoeken die geen spoed hebben op een later moment aan ons te melden.
Het preventieve onderhoud aan cv-installaties en mechanische ventilaties zetten we stop. Storingen worden uiteraard wel opgelost.

4. Het verhuren van woningen gaat wel door

Wel nemen we extra maatregelen. Zo kan een nieuwe huurder de woning bijvoorbeeld pas bezichtigen als de woning leeg is, Dit om contact tussen mensen te voorkomen. We proberen het proces zoveel mogelijk digitaal en telefonisch te regelen. Wij vragen hiervoor de medewerking van eenieder.

5. We stellen de verduurzamingsprojecten voorlopig uit

In januari zouden we projecten voor het verduurzamen van woningen gaan opstarten. Hiervoor is het noodzakelijk om de woning technisch op te gaan nemen. Ook gaan wij dan graag in gesprek met bewoners. Dit stellen we voorlopig uit.

6. Wij gaan soepel om met eventuele huurachterstanden

Komt u in acute betalingsproblemen als gevolg van de coronacrisis? Daalt uw inkomen ineens snel door het verliezen van uw baan en/of werk als zelfstandige? Wij vragen u dan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Suggesties?

Heeft u suggesties hoe we onze dienstverlening in tijden van Corona nog prettiger kunnen maken? Laat het ons weten! Dat kan via info@helpt-elkander.nl of (040) 283 45 08.

Naar het overzicht
Webdesign: De Geus Internet