• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Sylvester Putters nieuwe bestuurder Helpt Elkander

Sylvester Putters is per 1 juni 2021 de nieuwe directeur-bestuurder van Woningstichting Helpt Elkander. Hij volgt Ton Streppel op die in juli 2020 aantrad als interim bestuurder.

Sylvester heeft uitgebreide kennis en ervaring opgedaan in de sector. Hij heeft diverse managementfuncties vervuld, onder andere op het gebied van financiën en vastgoedontwikkeling. Ook was hij directeur-bestuurder bij Woonstichting 't Heem in Udenhout.
“Ik kijk ernaar uit om opnieuw een bestuurlijke rol te vervullen”, aldus Sylvester. “En om samen met partners, Huurdersplatform, medewerkers en Raad van Toezicht te werken aan de flinke volkshuisvestelijke opgave die er in Nuenen ligt.”

Helpt Elkander stelde na het vertrek van Bas Maassen een interim bestuurder aan. “De afgelopen periode heeft Ton Streppel de organisatie op uitstekende wijze geleid en ervoor gezorgd dat er een goede basis ligt voor zijn opvolger", aldus Carla Grootjen, voorzitter Raad van Toezicht.  “We zijn ontzettend blij met de komst van Sylvester en zijn ervan overtuigd dat hij op een goede manier verder invulling gaat geven aan onze opgave in Nuenen."


Naar het overzicht
Webdesign: De Geus Internet