• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Nieuwe medewerkers stellen zich voor

Onlangs zijn Jenny Becs en Tim van der Aa ons team komen versterken. Benieuwd naar wie zij zijn en wat zij bij Helpt Elkander doen? Onze nieuwe medewerkers stellen zich graag aan u voor.

Hallo, ik ben Jenny Becs en sinds 1 juli werkzaam als woonconsulent sociaal beheer. Hiervoor heb ik bijna 12 jaar in een soortgelijke functie gewerkt bij een woningcorporatie in Eindhoven. Ik houd me bezig met bijvoorbeeld overlast, ondersteunen van bewoners die bijvoorbeeld een gezamenlijke tuin willen aanpakken en alles wat er verder bij leefbaarheid komt kijken. Ik heb graag persoonlijk contact met huurders, dus u komt mij vast wel eens tegen in uw buurt. Heeft u een vraag voor mij? Neem dan gerust contact op via info@helpt-elkander.nl of (040) 283 45 08

Hallo hallo, mijn naam is Tim van der Aa en ik ben per 1 augustus gestart als junior opzichter bij Helpt Elkander. Hiervoor werkte ik bij een bedrijf dat  gespecialiseerd is in installatietechniek. Daar was ik vooral bezig met renovatiewerkzaamheden en verduurzaming. Bij Helpt Elkander heb ik de uitdaging gevonden waar ik naar op zoek was. Hier ga ik me vooral bezighouden met onderhoud van onze complexen, zoals kleine dagelijkse reparaties maar ook de grote onderhoudklussen. Persoonlijk contact met onze huurders vind ik erg belangrijk. Als u vragen of opmerkingen heeft, sta ik daar altijd voor open. Dus mocht er iets zijn, neem dan gerust contact met me op via tvanderaa@helpt-elkander.nl of (040) 787 42 13.

Naar het overzicht
Webdesign: De Geus Internet