• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Maak kennis met onze nieuwe woonconsulenten

In mei 2022 zijn de tijdelijke krachten binnen team Wonen vervangen door ‘vaste’ medewerkers: Hans van de Ven, Tessa van Hooff en Hans Ooms. Misschien heeft u een van onze nieuwe collega's al gezien? Zij stellen zich hier graag aan u voor.

Hans van de Ven

Mijn naam is Hans van de Ven en sinds 1 mei ben ik als woonconsulent werkzaam binnen het team Wonen. Hiervoor ben ik als woonconsulent werkzaam geweest bij een woningbouwvereniging in Helmond, waar ik ervaring heb opgedaan in het verhuren van sociale huurwoningen en de leefbaarheid in de wijken. Ik vind het persoonlijk contact en het kunnen helpen van huurders en bewoners heel belangrijk, dus u kunt voor vragen of advies altijd bij mij terecht. 

Tessa van Hooff

Hallo, mijn naam is Tessa van Hooff en sinds 1 mei ben ik het team Wonen komen versterken. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij een makelaarskantoor, waarbij ik veel kennis heb opgedaan met betrekking tot de verkoop en verhuur van woningen. Ik kijk ernaar uit om als woonconsulent bij Helpt Elkander te zorgen voor goede huisvesting en mij in te zetten voor de huurders. Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op. En wie weet.. tot snel!

Hans Ooms

Ik ben Hans Ooms. Na ruim 35 jaar werken in de gezondheidszorg en bij de overheid werk ik nu, sinds eind mei, als ‘woonconsulent sociaal beheer’ bij Helpt Elkander. Ik ben in die rol uw aanspreekpunt met betrekking tot overlast en leefbaarheid. Geregeld kunt u mij op ’t fietske in de wijk tegenkomen (gekleed in de grijze Helpt Elkander jas met logo). Ervaart u overlast of hinder van het één of ander? Of wilt u iets leuks delen, bijvoorbeeld een prachtig idee om uw woonomgeving een impuls te geven? Laat het me weten en we kijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Onze woonconsulenten zijn te bereiken via het algemene nummer (040) 283 45 08
of per e-mail: wonen@helpt-elkander.nl.

 

 

Naar het overzicht
Webdesign: De Geus Internet