• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Helpt Elkander en Bouwbedrijf Peter Peters ondertekenen overeenkomst Wederikdreef

Op 27 juni ondertekenden Sylvester Putters van Helpt Elkander en Alexander Schoonenberg van Bouwbedrijf Peter Peters de turnkey-overeenkomst voor het woningbouwproject aan de Wederikdreef in Nuenen. Hiermee is weer een belangrijke stap gezet richting de realisatie van dit project.

Helpt Elkander realiseert op de locatie van een voormalig schoolgebouw 18 sociale huurappartementen en 23 zorgwoningen voor Lunet zorg. Bouwbedrijf Peter Peters gaat de woningen voor Helpt Elkander bouwen.

Helpt Elkander selecteerde de aannemer uit Schaijk na een aanbestedingstraject en vandaag werd de turnkey-overeenkomst door beide partijen getekend.  “Wij zijn blij dat we dit mooie project in Nuenen mogen gaan realiseren”, aldus Alexander Schoonenberg, commercieel directeur van het bouwbedrijf. “Op dit moment zijn de sloopwerkzaamheden gestart. Binnen twee weken ronden we deze werkzaamheden af en in oktober starten we met de nieuwbouw”.

Sylvester Putters is blij met weer een mooie stap op weg naar de noodzakelijke toevoeging van sociale huurwoningen in Nuenen. “Helpt Elkander heeft meerdere nieuwbouwprojecten in voorbereiding. Wederikdreef is het eerste project dat in uitvoering komt”.

Het project kende een lange voorbereidingstijd, inclusief een procedure bij de Raad van State. Gelukkig lijkt nu niets de realisatie van het mooie woningbouwplan meer in de weg te staan.

      

Naar het overzicht
Webdesign: De Geus Internet