• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Een energiebox cadeau voor bewoners

Gemeente Nuenen, Woonbedrijf en Helpt Elkander vinden het belangrijk dat iedere inwoner van Nuenen zelf aan de slag kan met het besparen van energie. Dat levert niet alleen iets op voor het milieu, maar zeker ook voor de portemonnee. Daar helpen wij onze bewoners graag bij, en daarom krijgen zij een energiebox cadeau.  

Besparen 
Energiebesparing, CO2-reductie, duurzaamheid. Onderwerpen die vandaag de dag veel in het nieuws zijn. Veel is nog onzeker, maar we weten wel dat er een belangrijke opgave voor ons ligt. We zullen op een andere manier energie moeten opwekken en er bewuster mee om moeten gaan. 

De energiebox bevat een aantal producten die helpen bij energie besparen. Besparen heeft verschillende voordelen. Oude lampen door nieuwe ledlampen vervangen bijvoorbeeld is niet alleen goed voor het milieu, maar bespaart ook op de energierekening.  

Samen besparen, dat geeft energie! 

Meer informatie 
Voor meer informatie kunt u deze website bezoeken: www.nuenen.nl/stroomversnelling of bellen naar 088 - 465 10 00. Mailen kan ook: stroomversnelling@nuenen.nl. 


Deze week zijn de energieboxen uitgereikt. Was u op dat moment niet thuis? Niet getreurd, we doen 2 pogingen om de box bij u te bezorgen. Wacht dus rustig totdat u óf de energiebox óf een kaartje met daarop een unieke code ontvangt. Met dat kaartje kunt u uw pakket alsnog afhalen. De instructies daarvoor vindt u op het kaartje.

Naar het overzicht
Webdesign: De Geus Internet