• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Huur opzeggen

LET OP: In verband met het Coronavirus behandelen wij zoveel mogelijk zaken telefonisch of digitaal. Dit geldt ook voor het verhuurproces van onze woningen. Wij vragen u om ons hierbij te helpen. Voor uw eigen gezondheid en die van onze medewerkers. 


De huur van uw woning kunt u op iedere werkdag van de maand opzeggen. De opzegtermijn is minimaal 1 maand. De opzegtermijn van 1 maand gaat in op het moment dat wij uw huuropzeggingsformulier ontvangen. Valt de einddatum op een feestdag of in het weekend, dan geldt de eerstvolgende werkdag als einddatum. Wij raden u aan de huur langer dan een maand van tevoren op te zeggen als dit mogelijk is. Zowel de huurder als de eventuele medehuurder moet de opzegging ondertekenen. Onderaan deze pagina vindt u een controlelijst.

Normaal kunt u de huuropzegging digitaal aan ons doorgeven. Nu vragen wij u dit formulier te printen, in te vullen en te ondertekenen. Vervolgens kunt u daar een foto van maken en mailen naar: info@helpt-elkander.nl. U kunt het ook in de brievenbus bij ons kantoor doen.

Heeft u hulp nodig of heeft u vragen? Laat het osn weten. Wij helpen u graag. 

In onze privacyverklaring leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

 

Webdesign: De Geus Internet