• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Projectleider Vastgoed

Ben jij iemand die makkelijk een netwerk opbouwt en goed kan samenwerken? Heb je kennis van de actuele thema’s op het gebied van vastgoed en specifiek op het gebied van nieuwbouw en herontwikkeling van bestaand vastgoed? Maak je makkelijk contact met onze huurders? En wil je je rol spelen op het gebied van projectmatig werken binnen een lerende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het team Vastgoed zijn wij op zoek naar een projectleider.

Wat ga je doen?

Als projectleider ben je op de hoogte van en werk je aan diverse vastgoedvraagstukken op actuele thema’s voor de corporatie zoals: duurzaamheid, (nieuwe) wet- en regelgeving,  nieuwbouw en herontwikkeling. Op deze thema’s ben je uitvoerend bezig. Je gaat actief op zoek naar samenwerking met gemeente, aannemers, adviseurs en huurders om de doelen te realiseren. Je maakt slim gebruik van de kennis en kunde van deze partijen en weet deze toe te passen binnen Helpt Elkander.

Je houdt je bezig met het maken van haalbaarheidsstudies, je zorgt dat we onze nieuwbouwprojecten binnen de kaders realiseren en je geeft je input op het ontwikkelen van onze wensportefeuille. Je ontvangt leiding van en rapporteert aan de teamleider Vastgoed.

Wat breng je mee?

Wie ben je?

Je levert resultaten op:

Samenwerken
Je zoekt actief de samenwerking op met diverse partijen en maakt slim gebruik van de kennis en kunde van deze partijen bij het behalen van je doelen. Tijdens de uitvoering ben je een belangrijke spil in de communicatie met interne en externe stakeholders.

Nieuwbouw en herontwikkeling
Je houdt de actuele ontwikkelingen en wet- en regelgeving op het gebied van nieuwbouw bij en anticipeert hierop. Je levert beleidsmatig input en geeft uitwerking aan diverse vastgoed- gerelateerde vraagstukken. Tevens ben je voortdurend op zoek naar verbeteringen voor efficiëntieslagen.

Projectmatig werken
Je werkt projectmatig en levert je bijdrage als het gaat om de verantwoording van de diverse projecten. Je geeft actief terugkoppeling op de vastgestelde kaders en bereidt besluitvorming voor het Kernteam voor.
Je bent een ambassadeur voor het projectmatig werken binnen Helpt Elkander en je weet op constructieve wijze draagvlak te creëren bij de verschillende stakeholders. Je weet enthousiast ‘campagne’ te voeren voor de verschillende projecten en vertolkt een voorbeeldrol. 

Risicobeheersing
Je bent continu op de hoogte van de risico’s en zorgt dat jouw projecten in control zijn. Je levert een actieve bijdrage aan het professionaliseren van contract- en financieel management.

Wat mag je van ons verwachten?

Heb je interesse?

Stuur dan je gemotiveerde reactie met cv uiterlijk op vrijdag 12 februari 2021 naar p&o@helpt-elkander.nl t.a.v. mevrouw Frankie Segers.
Wil je eerst meer informatie over de functie en de procedure? Neem dan contact op met Karin Heilijgers, teamleider Vastgoed via telefoonnummer (040) 787 42 08 of via kheilijgers@helpt-elkander.nl.

De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 18 februari 2021 en de tweede gesprekken op dinsdag 23 februari 2021.

 

 

Webdesign: De Geus Internet