• Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

Ontwerpbestemmingsplan Wederikdreef ter inzage

Vanaf 14 augustus aanstaande zal de gemeente het ontwerpbestemmingplan ‘Wederikdreef’ en alle bijbehorende stukken ter inzage leggen. Hiermee komen we weer een stukje dichter bij de bouw van 43 sociale huurappartementen. En daar zijn we blij mee. Dankzij intensieve samenwerking met omwonenden kunnen we een stap maken.

Reageren
Vanaf 14 augustus ligt het ontwerpbestemmingsplan en alle bijbehorende stukken gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan kan op afspraak of tijdens openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis Jan van Schijnveltlaan 2, Nuenen worden ingezien.

Het ontwerpbestemmingsplan Wederikdreef staat nu gereed
U kunt het plan raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl
Klik op ‘Plannen zoeken’ en zoek vervolgens op ‘Plannaam of nummer’. De juiste code waarmee u het plan kunt vinden is: NL.IMRO.0820.BPNuenWederikdreef-C001

Start bouw
Wanneer het ontwerpbestemmingsplan door de gemeenteraad wordt vastgesteld, is het plan definitief en starten we met de aanbesteding voor een aannemer die daarop kan beginnen met de bouw. We verwachten in het voorjaar van 2022 te kunnen starten. In 2023 denken we de nieuwe bewoners te kunnen verwelkomen in hun nieuwe appartement.

Naar het overzicht
Webdesign: De Geus Internet