4 september: Kijk op de wijk omgeving Andoornstraat

Esther van Happen | 23 augustus 2018

Verbeterpunten aan de stoep, de straat of het groen in uw wijk?

De gemeente hoort het graag van u tijdens de inwonerswijkschouw op dinsdag 4 september 2018. Deze keer vindt de Kijk op de wijk plaats in de straten van de wijk “omgeving Andoornstraat. 

Verbeteringen in uw buurt
De gemeente kijkt samen met u naar verbeterpunten in de wijk. U als inwoner ziet en ervaart de verbeterpunten het beste, dus neemt de gemeente uw mening en wensen graag mee. Het lukt niet om alle wensen op te pakken, maar het is belangrijk om in ieder geval goed in beeld te hebben wat er in de wijk leeft en welke punten extra aandacht vragen.

Melding via app
De verbeterpunten die u tijdens de rondgang tegen komt kunt u heel eenvoudig aan ons doorgeven via de “Buiten Beter” app voor Android en iPhone. Daarmee kunt u ter plaatse alle gegevens opnemen en doorsturen naar de gemeente. Meer info hierover vindt u op www.buitenbeter.nl. Melden via de website van de gemeente kan ook www.nuenen.nl

Wie zijn er nog meer aanwezig?
Naast mensen van de gemeente zijn er ook mensen van de politie, jongerenwerk en Boa’s aanwezig. Met hen kunt u in gesprek over bijvoorbeeld veiligheid, (problemen van of met) jongeren. Ook is er iemand van Helpt Elkander aanwezig om vragen rondom uw huurwoning te beantwoorden.

Waar en wanneer?
De ”Kijk op uw wijk” is op dinsdag 4 september, van 18:30 t/m 20.00 uur. De verzamelplaats is bij de gasstrook aan de Klaprooshof  t.o. nr. 11 . Alle bewoners van adressen die het betreft ontvangen een persoonlijke uitnodiging in de brievenbus.

Heeft u vooraf al nog vragen?
Mocht u van tevoren behoefte hebben aan meer informatie of heeft u vragen? Neem gerust contact op met Elma van Keulen via 040-2631 631.

Website:

Vergroten

U kunt de pagina weergaven vergroten op de volgende manieren:

  • Ctrl-toets en Muiswiel

    Houd de Ctrl-toets ingedrukt en beweeg tegelijk uw muiswiel omhoog om te vegroten of omlaag om te verkleinen.
  • Ctrl-toets en Plus- of Min-toets

    Houd de Ctrl-toets ingedrukt en druk tegelijk op de - (min) toets om te verkleinen of op de + (plus) toets om te vergroten.
  • Terug naar originele grootte

    Houd de Ctrl-toets ingedrukt en druk tegelijk op de 0 (Nul) toets.

Klik ergens op de pagina om dit venster te sluiten