Geslaagde Dag van het Huren

Esther van Happen | 09 oktober 2017

Op zaterdag 7 oktober 2017 vond de 3e editie van de Dag van het Huren plaats. De dag waarop aandacht wordt gevraagd voor het werk van corporaties. Helpt Elkander nam dit jaar voor het eerst deel aan deze dag en heeft vele bezoekers mogen verwelkomen. Een zeer geslaagde dag!

Huurders en overige geïnteresseerden waren zaterdag van 10.00 – 13.00 uur welkom op het kantoor van Helpt Elkander om kennis te maken met onze medewerkers en ons werk. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers hebben we goede gesprekken gevoerd met onze huurders en vele vragen van hen kunnen beantwoorden.

Verder konden de gasten onder andere in gesprek met onze directeur-bestuurder tijdens een zogenaamde speeddate. En door zelf na te denken over bijvoorbeeld het aantal medewerkers van Helpt Elkander, het aantal reparatieverzoeken in een jaar, de huurinkomsten en de uitgaven aan onderhoud op jaarbasis verkregen de gasten op een leuke manier een goed beeld van Helpt Elkander. Het leverde soms verrassende antwoorden op.
De leden van het Huurdersplatform Helpt Elkander waren aanwezig om te vertellen over hun belangrijke taak, namelijk het behartigen van de belangen van alle huurders van Helpt Elkander. We zijn blij dat een aantal mensen interesse heeft getoond om zich aan te sluiten bij het platform en zo mede invloed te hebben op het beleid en besluiten van Helpt Elkander.
Twee medewerkers van de LEVgroep Nuenen hebben de mensen onder andere op een interactieve manier laten ervaren hoe men schulden kan voorkomen. Maar ook voor algemene vragen konden de bezoekers bij hen terecht.

De gasten konden ook een gokje wagen door te raden     hoeveel pepermuntrolletjes in een vaas zaten! De heer Stoop zat met 790 rolletjes heel dichtbij het werkelijke aantal van 783 rolletjes en werd de gelukkige winnaar van een supermarkt bon ter waarde van € 50! Hij kreeg de prijs vandaag overhandigd.
Wij danken alle bezoekers hartelijk voor hun komst. Wij kijken terug op een geslaagde dag waarop wij dichtbij onze huurders waren!

Website:

Vergroten

U kunt de pagina weergaven vergroten op de volgende manieren:

  • Ctrl-toets en Muiswiel

    Houd de Ctrl-toets ingedrukt en beweeg tegelijk uw muiswiel omhoog om te vegroten of omlaag om te verkleinen.
  • Ctrl-toets en Plus- of Min-toets

    Houd de Ctrl-toets ingedrukt en druk tegelijk op de - (min) toets om te verkleinen of op de + (plus) toets om te vergroten.
  • Terug naar originele grootte

    Houd de Ctrl-toets ingedrukt en druk tegelijk op de 0 (Nul) toets.

Klik ergens op de pagina om dit venster te sluiten