Vanaf 4 april Woningaanbod Helpt Elkander op Wooniezie.nl

Esther van Happen | 31 maart 2016
Vanaf 4 april biedt Helpt Elkander haar vrijkomende woningen aan via Wooniezie.nl, het platform voor alle sociale huurwoningen in de regio op één plek.

Woningzoekenden kunnen vanaf die dag op alle beschikbare woningen van alle aangesloten corporaties reageren. Naast woningen van Helpt Elkander in Nuenen komen ook beschikbare woningen in Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Oirschot, Spoordonk, Oost- West- en Middelbeers, Son & Breugel, Veldhoven, Aalst-Waalre, Bergeijk, Luyksgestel, Eersel, Reusel, Lage Mierde en Bladel te staan.

Hoe werkt het?

De spelregels rondom inschrijven veranderen, maar ook het reageren en toekennen van woningen gaat anders. Wat er straks verandert ten opzichte van hoe het nu gaat bij Helpt Elkanderhebben we in deze flyer overzichtelijk weergegeven. Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over de overgang naar Wooniezie. Op de website van Wooniezie vindt u alle informatie over hoe het werkt, met onder andere een filmpje, veelgestelde vragen en de spelregels.

Wat moeten woningzoekenden doen?

Ingeschreven woningzoekenden bij Helpt Elkander hoeven zich niet in te schrijven bij Wooniezie, want de inschrijving wordt automatisch meegenomen met behoud van de inschrijftijd. Wel is het belangrijk dat de inschrijving wordt geactiveerd via de website van Wooniezie. Ingeschreven woningzoekenden ontvangen deze week een brief met hun inschrijfnummer en in een tweede brief hun wachtwoord waarmee ze kunnen inloggen en hun inschrijving kunnen activeren. Dit kan vanaf 4 april t/m juni.

Vragen?
Heeft u vragen over de activering van uw inschrijving? Uiteraard kunt u daarover contact met ons opnemen. Het kan echter zo zijn dat er veel mensen gaan bellen met vragen hierover. Het kan daarom zijn dat wij slechter bereikbaar zijn en u niet direct te woord kunnen staan. Wij vragen hiervoor uw begrip en verzoeken u om op een later moment met ons contact te zoeken. U heeft drie maanden de tijd om uw inschrijving te activeren.

Website:

Vergroten

U kunt de pagina weergaven vergroten op de volgende manieren:

  • Ctrl-toets en Muiswiel

    Houd de Ctrl-toets ingedrukt en beweeg tegelijk uw muiswiel omhoog om te vegroten of omlaag om te verkleinen.
  • Ctrl-toets en Plus- of Min-toets

    Houd de Ctrl-toets ingedrukt en druk tegelijk op de - (min) toets om te verkleinen of op de + (plus) toets om te vergroten.
  • Terug naar originele grootte

    Houd de Ctrl-toets ingedrukt en druk tegelijk op de 0 (Nul) toets.

Klik ergens op de pagina om dit venster te sluiten