Huur betalen

Bij Helpt Elkander dient u de huur altijd vooraf te betalen, conform de bepalingen in de huurovereenkomst. Dit betekent dat uw huur vóór de 1e van de maand bij ons binnen moet zijn. Alleen als u ons machtigt om de huur automatisch van uw rekening af te schrijven, incasseren wij de huur omstreeks de 5e dag van de betreffende maand.

Wijze van betalen

U kunt de huur op de volgende manieren betalen:

 1. Makkelijk en snel via automatische incasso

  U kunt ons machtigen om per de 5e van de maand de huur van uw rekening af te schrijven. U hoeft dan niet meer naar de betaling om te kijken en dat voorkomt onbedoelde huurachterstand. Het kost u bovendien niets extra’s. U moet er natuurlijk wel voor zorgen dat er voldoende saldo op uw rekening staat. Wanneer we de huur niet kunnen afschrijven (stornering), ontvangt u van ons een betalingsherinnering. Als u het niet eens bent met een automatische betaling, is het mogelijk om de bank binnen 56 dagen opdracht te geven om de betaling in te trekken. Natuurlijk kunt u een machtiging voor automatische incasso altijd weer intrekken. U kunt hier het machtigingsformulier downloaden.
   
 2. De digitale acceptgiro voor snel betaalgemak

  Voor de betaling van uw huur ontvangt u iedere maand rond de 25e een digitale acceptgiro per e-mail. U betaalt de huur met enkele muisklikken via de veilige omgeving van uw eigen bank met iDeal. Alle benodigde gegevens zijn al ingevuld, zodat wij uw betaling snel kunnen verwerken. U ziet direct dat uw betaling is verwerkt. U bepaalt zelf naar welk e-mailadres Helpt Elkander de digitale acceptgiro stuurt. Wilt u op deze manier de huur betalen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via (040) 283 45 08.
   

 3. Betalen aan de balie bij Helpt Elkander

  Het is mogelijk om de huur per pin te betalen aan de balie van ons kantoor. Ons kantoor is op donderdag geopend van 8.30 uur tot 12.00 uur. Op maandag t/m woensdag van 8.30 tot 12.00 uur en op donderdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur kunt u een afspraak maken.

Rekeningnummer

ING bank
IBAN: NL81INGB0528225642
Website:

Vergroten

U kunt de pagina weergaven vergroten op de volgende manieren:

 • Ctrl-toets en Muiswiel

  Houd de Ctrl-toets ingedrukt en beweeg tegelijk uw muiswiel omhoog om te vegroten of omlaag om te verkleinen.
 • Ctrl-toets en Plus- of Min-toets

  Houd de Ctrl-toets ingedrukt en druk tegelijk op de - (min) toets om te verkleinen of op de + (plus) toets om te vergroten.
 • Terug naar originele grootte

  Houd de Ctrl-toets ingedrukt en druk tegelijk op de 0 (Nul) toets.

Klik ergens op de pagina om dit venster te sluiten