65 Huurappartementen 't Oog van Nuenen

Midden in het centrum van Nuenen is in 2010 tussen Berg en de Weverstraat een groot woongebied gerealiseerd genaamd 't Oog van Nuenen. Het plan is naadloos ingepast in het mooie centrumgebied en het ontwerp van Buro 5 heeft hiervoor zelfs de belangrijke nationale Welstandsprijs gewonnen.De kern van het plan wordt gevormd door een plein dat het plan een ruimtelijk karakter geeft. Onder het totale plan is een grote parkeergarage gebouwd voor alle bewoners van 't Oog van Nuenen. Er zijn 100 koopwoningen, 65 huurappartementen en enkele commerciële ruimten. Helpt Elkander verhuurt de 65 ruime appartementen aan de Raessenshof en van Brunschothof.

Het complex met 65 appartementen bestaat uit drie bouwblokken die fraai gegroepeerd zijn rond het plein. De appartementen op de begane grond hebben een buitenruimte grenzend aan het plein. De appartementen op de eerste en tweede verdieping hebben een balkon. Er zijn 55 appartementen met twee slaapkamers en 10 ruime appartementen met één slaapkamer. Alle appartementen zijn, waar mogelijk, gebouwd volgens de Woonkeur-eisen en zijn hierdoor geschikt voor meerdere doelgroepen, maar speciaal voor ouderen en gehandicapten.Elk appartement beschikt over een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage en een inpandige en buitenberging. De appartementen en de parkeergarage worden ontsloten middels diverse liften.

Website:

Vergroten

U kunt de pagina weergaven vergroten op de volgende manieren:

  • Ctrl-toets en Muiswiel

    Houd de Ctrl-toets ingedrukt en beweeg tegelijk uw muiswiel omhoog om te vegroten of omlaag om te verkleinen.
  • Ctrl-toets en Plus- of Min-toets

    Houd de Ctrl-toets ingedrukt en druk tegelijk op de - (min) toets om te verkleinen of op de + (plus) toets om te vergroten.
  • Terug naar originele grootte

    Houd de Ctrl-toets ingedrukt en druk tegelijk op de 0 (Nul) toets.

Klik ergens op de pagina om dit venster te sluiten